Eva Jinek terug naar de publieke omroep: 'Complete verrassing voor RTL' (video)

Eva Jinek terug naar de publieke omroep: 'Complete verrassing voor RTL' (video)

Donderdag 20 juli 2023 om 19:43

Eva Jinek vertrekt bij RTL en maakt een transfer naar de AvroTros. De talkshowkoningin keert daarmee terug bij de publieke omroep, waar ze ruim 3,5 jaar geleden vertrok.

<em>Eva Jinek</em> terug naar de publieke omroep: 'Complete verrassing voor RTL' (video) Eva Jinek vertrekt bij RTL en maakt een transfer naar de AvroTros. De talkshowkoningin keert daarmee terug bij de publieke omroep, waar ze ruim 3,5 jaar geleden vertrok. Nieuw programmaBij AvroTros gaat ze een nieuw journalistiek programma maken met veel aandacht voor cultuur. Volgens Rob Goossens gaat ze dit doen op het DWDD-tijdslot van 19.00 uur. Goossens weet verder nog te melden dat het vertrek van Jinek een grote verrassing is voor RTL. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. BREAKING: Eva Jinek vertrekt bij RTL en keert terug bij de NPO (video) Bekijk deze video » Fidan Ekiz: 'Eva Jinek hoort bij publieke omroep en krijgt DWDD-tijdslot' (De Oranjezomer) Bekijk deze video »
TV :
Eva Jinek terug naar de publieke omroep: 'Complete verrassing voor RTL' (video)

Nieuw programma
Bij AvroTros gaat ze een nieuw journalistiek programma maken met veel aandacht voor cultuur. Volgens Rob Goossens gaat ze dit doen op het DWDD-tijdslot van 19.00 uur. Goossens weet verder nog te melden dat het vertrek van Jinek een grote verrassing is voor RTL.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's