'Frans Timmermans heeft keihard gelogen' (De Oranjezomer)

'Frans Timmermans heeft keihard gelogen' (De Oranjezomer)

Vrijdag 21 juli 2023 om 09:20

Politici moet je zeker niet altijd op hun woorden geloven en dat blijkt ook maar weer eens het geval te zijn bij 'klimaatpaus' Frans Timmermans, die lijsttrekker wil worden van de gezamenlijke fractie van PvdA/GroenLinks. 'Hij heeft keihard gelogen', aldus Hélène Hendriks.

'Ik kom niet naar Den Haag'
Ze doelt daarmee op een gesprek dat Timmermans enkele maanden geleden had met Merel Ek. Daarin was de Eurocommissaris nogal stellig: 'Ik kom NIET naar Den Haag', liet hij onder andere weten. Nu kunnen mensen natuurlijk van mening veranderen maar toch steekt het bij de politiek verslaggeefster. Heeft ze hem inmiddels met zijn leugens geconfronteerd?

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 20 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

'Frans Timmermans heeft keihard gelogen' (<em>De Oranjezomer</em>) Politici moet je zeker niet altijd op hun woorden geloven en dat blijkt ook maar weer eens het geval te zijn bij 'klimaatpaus' Frans Timmermans, die lijsttrekker wil worden van de gezamenlijke fractie van PvdA/GroenLinks. 'Hij heeft keihard gelogen', aldus Hélène Hendriks. 'Ik kom niet naar Den Haag'Ze doelt daarmee op een gesprek dat Timmermans enkele maanden geleden had met Merel Ek. Daarin was de Eurocommissaris nogal stellig: 'Ik kom NIET naar Den Haag', liet hij onder andere weten. Nu kunnen mensen natuurlijk van mening veranderen maar toch steekt het bij de politiek verslaggeefster. Heeft ze hem inmiddels met zijn leugens geconfronteerd? Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 20 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zwarte Cross: Lee Towers zingt lijflied Caroline van der Plas en het dak gaat eraf (video) Bekijk deze video » Jeroen Pauw sloopt Timmermans: 'Alles wat hij hier zegt is gelogen' (RENZE) Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's