Video: Harry en Meghan negeren roddels over scheiding en financiële problemen

Video: Harry en Meghan negeren roddels over scheiding en financiële problemen

Vrijdag 21 juli 2023 om 14:21

Na alle roddels over scheidingen en financiële problemen zitten Harry en Meghan er prima bij. Maar omdat ze geen geld meer krijgen van de koninklijke familie moeten ze zelf aan de bak. Met deals met Spotify tot deals met Netflix.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Harry en Meghan</em> negeren roddels over <em>scheiding</em> en <em>financiële problemen</em> Na alle roddels over scheidingen en financiële problemen zitten Harry en Meghan er prima bij. Maar omdat ze geen geld meer krijgen van de koninklijke familie moeten ze zelf aan de bak. Met deals met Spotify tot deals met Netflix. Tekst gaat verder onder de video. 'Golddigger'Harry en Meghan willen het geld maar willen er niet te hard voor werken aldus. Iris vindt het suf dat Meghan constant wordt neergezet als golddigger. Iris zou Meghan aanraden weer de entertainmentindustrie in de gaan, William vindt Meghan geen goede actrice. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Pijnlijke beelden: wijst Meghan hier kus van prins Harry af? (video) Bekijk deze video » Schockend: details over bijna fatale achtervolging Harry & Meghan Bekijk deze video »
Royals :

'Golddigger'
Harry en Meghan willen het geld maar willen er niet te hard voor werken aldus. Iris vindt het suf dat Meghan constant wordt neergezet als golddigger. Iris zou Meghan aanraden weer de entertainmentindustrie in de gaan, William vindt Meghan geen goede actrice.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's