Harry en Meghan geen deals meer met Spotify, Netflix en Dior (RTL Boulevard)

Harry en Meghan geen deals meer met Spotify, Netflix en Dior (RTL Boulevard)

Zondag 25 juni 2023 om 22:09

Niet alleen de miljoenendeal van prins Harry en Meghan met Spotify komt ten einde. De twee zouden onvoldoende productief zijn geweest in de podcast 'Archetypes' en daardoor ziet Spotify af van een tweede seizoen. Andere bedrijven als Dior en Netflix zijn ook niet langer enthousiast over een samenwerking.

Populariteit
Het stel raakt steeds meer fans kwijt en het zit hun dus commercieel ook nog eens niet mee in Amerika. In RTL Boulevard een kleine populariteitspoll onder de Britten over hun royals, met verrassende cijfers.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>Harry en Meghan</em> geen deals meer met Spotify, Netflix en Dior (<em>RTL Boulevard</em>) Niet alleen de miljoenendeal van prins Harry en Meghan met Spotify komt ten einde. De twee zouden onvoldoende productief zijn geweest in de podcast 'Archetypes' en daardoor ziet Spotify af van een tweede seizoen. Andere bedrijven als Dior en Netflix zijn ook niet langer enthousiast over een samenwerking. PopulariteitHet stel raakt steeds meer fans kwijt en het zit hun dus commercieel ook nog eens niet mee in Amerika. In RTL Boulevard een kleine populariteitspoll onder de Britten over hun royals, met verrassende cijfers. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Harry en Meghan belachelijk gemaakt in South Park (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Pijnlijke beelden: wijst Meghan hier kus van prins Harry af? (video) Bekijk deze video » Taxichauffeur en burgemeester laten weten: achtervolging Harry en Meghan was overdreven Bekijk deze video »
Royals :
Harry en Meghan geen deals meer met Spotify, Netflix en Dior (RTL Boulevard)

Actuele video's

Meer actuele video's