Zien: omstanders redden vrouw met scootmobiel uit sloot (video)

Zien: omstanders redden vrouw met scootmobiel uit sloot (video)

Zien: omstanders redden <em>vrouw met scootmobiel</em> uit sloot (video) Een vrouw op een scootmobiel is zaterdag van de weg geraakt en in de sloot beland. De hulpdiensten gingen in de middag op de melding van het ongeval af, maar konden de vrouw in eerste instantie niet vinden tot de brandweer een spoor aantrof. Daar vonden ze de vrouw liggend in een droge sloot. De vrouw is ongedeerd gebleven. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: emotionele onthulling monument voor motoragent Arno de Korte (video) Bekijk deze video » Weerbericht: zomerweer komt eraan, hete zaterdag tot 34 graden (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: Kattenhotel Tompoes verwoest door storm Poly (video) Bekijk deze video » Video: Kabinet Rutte IV is gevallen Bekijk deze video » Hart van Nederland: dit is waarom kabinet Rutte IV is gevallen (video) Bekijk deze video » Ministers reageren op kabinetsval Rutte IV: 'Ontzettend balen' (video) Bekijk deze video » Video: minister Eric van der Burg in tranen door val kabinet Rutte IV Bekijk deze video » Bizar: politie haalt fietser (18) van de A2, navigatie stuurt hem via snelweg (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zaterdag 8 juli 2023 om 19:30

Een vrouw op een scootmobiel is zaterdag van de weg geraakt en in de sloot beland. De hulpdiensten gingen in de middag op de melding van het ongeval af, maar konden de vrouw in eerste instantie niet vinden tot de brandweer een spoor aantrof. Daar vonden ze de vrouw liggend in een droge sloot. De vrouw is ongedeerd gebleven.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's