Zien: naakte man gearresteerd voor ogen van jonge kinderen en overlijdt op politiebureau

Zien: naakte man gearresteerd voor ogen van jonge kinderen en overlijdt op politiebureau

Zondag 23 juli 2023 om 18:18

In Apeldoorn is zondagmiddag een arrestant overleden na een aanhouding. De man werd onwel toen hij naar zijn cel werd overgebracht, meldt de politie. Hulpdiensten hebben nog geprobeerd om de man te reanimeren, maar ondanks hun inspanningen overleed hij op het politiebureau.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>naakte man</em> gearresteerd voor ogen van <em>jonge kinderen</em> en <em>overlijdt</em> op politiebureau In Apeldoorn is zondagmiddag een arrestant overleden na een aanhouding. De man werd onwel toen hij naar zijn cel werd overgebracht, meldt de politie. Hulpdiensten hebben nog geprobeerd om de man te reanimeren, maar ondanks hun inspanningen overleed hij op het politiebureau. Tekst gaat verder onder de video. Naakte manRond 14.45 uur begon het incident toen de politie voor de ogen van jonge kinderen een man arresteerde bij een cafetaria aan de Snipweg in Apeldoorn. Omroep Gelderland meldde dat meerdere mensen de politie hadden gebeld nadat ze de man naakt over straat hadden zien lopen bij de kruising van de 1e Wormenseweg met de Snipweg, ter hoogte van cafetaria Piet Friet. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Alice en gezin slapen op grond vanwege hevige branden Rhodos: 'We willen naar huis' Bekijk deze video » ZIEN: dronken man valt stewardess en passagiers lastig op Transavia-vlucht Bekijk deze video »
Nieuws :

Naakte man
Rond 14.45 uur begon het incident toen de politie voor de ogen van jonge kinderen een man arresteerde bij een cafetaria aan de Snipweg in Apeldoorn. Omroep Gelderland meldde dat meerdere mensen de politie hadden gebeld nadat ze de man naakt over straat hadden zien lopen bij de kruising van de 1e Wormenseweg met de Snipweg, ter hoogte van cafetaria Piet Friet.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's