Gaan Harry en Meghan nou wel of niet uit elkaar? (RTL Boulevard)

Gaan Harry en Meghan nou wel of niet uit elkaar? (RTL Boulevard)

Zondag 23 juli 2023 om 20:14

Zie hierboven een fragment van Shownieuws over de financiële perikelen waar Harry en Meghan onlangs mee te kampen hadden

Rondom het geplaagde stel prins Harry en Meghan blijven de geruchten rondzingen dat ze in een zware relatiecrisis zitten. Harry zou zelfs zijn intrek in een hotel hebben genomen. Royaltydeskundige Jeroen Snel zet in RTL Boulevard de feiten op een rijtje over de vraag of de twee nou wel of niet uit elkaar gaan?

Gaan <em>Harry</em> en <em>Meghan</em> nou wel of niet uit elkaar? (<em>RTL Boulevard</em>) Zie hierboven een fragment van Shownieuws over de financiële perikelen waar Harry en Meghan onlangs mee te kampen hadden Rondom het geplaagde stel prins Harry en Meghan blijven de geruchten rondzingen dat ze in een zware relatiecrisis zitten. Harry zou zelfs zijn intrek in een hotel hebben genomen. Royaltydeskundige Jeroen Snel zet in RTL Boulevard de feiten op een rijtje over de vraag of de twee nou wel of niet uit elkaar gaan? Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Pijnlijke beelden: wijst Meghan hier kus van prins Harry af? (video) Bekijk deze video » Taxichauffeur en burgemeester laten weten: achtervolging Harry en Meghan was overdreven Bekijk deze video » Harry en Meghan geen deals meer met Spotify, Netflix en Dior (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Royals :
Gaan Harry en Meghan nou wel of niet uit elkaar? (RTL Boulevard)

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's