Nachtmerrie voor Sylvie Meis: 'Ex-man met vele vrouwen gespot' (video)

Nachtmerrie voor Sylvie Meis: 'Ex-man met vele vrouwen gespot' (video)

Nachtmerrie voor Sylvie Meis: 'Ex-man met vele vrouwen gespot' (video) Niclas Castello is in vier dagen tijd met drie verschillende vrouwen gespot. Het is groot nieuws in Duitsland, waar zijn ex Sylvie Meis woont. Evert Santegoeds heeft het hierover in de Shownieuws-video hierboven. Bloemetjes buiten zettenDe grote Duitse krant Bild plaatst een foto van Niclas met een blondine in het water. De ex van Sylvie zet de bloemetjes buiten op Saint Tropez, waar hij deze week alweer met een andere vrouw is gespot. Terwijl Meis ondertussen na een inbraak in haar huis een vreselijke week beleeft. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Video: toont Sylvie Meis hier haar gestolen tassen? Bekijk deze video » Krijgt Sylvie Meis niets terug van verzekering voor haar gestolen tassen? (Shownieuws) Bekijk deze video »
Show :
Maandag 24 juli 2023 om 11:22

Niclas Castello is in vier dagen tijd met drie verschillende vrouwen gespot. Het is groot nieuws in Duitsland, waar zijn ex Sylvie Meis woont. Evert Santegoeds heeft het hierover in de Shownieuws-video hierboven.

Bloemetjes buiten zetten
De grote Duitse krant Bild plaatst een foto van Niclas met een blondine in het water. De ex van Sylvie zet de bloemetjes buiten op Saint Tropez, waar hij deze week alweer met een andere vrouw is gespot. Terwijl Meis ondertussen na een inbraak in haar huis een vreselijke week beleeft.

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's