Krijgt Sylvie Meis niets terug van verzekering voor haar gestolen tassen? (Shownieuws)

Krijgt Sylvie Meis niets terug van verzekering voor haar gestolen tassen? (Shownieuws)

Krijgt <em>Sylvie Meis</em> niets terug van verzekering voor haar gestolen tassen? (<em>Shownieuws</em>) Shownieuws wil het naadje van de kous weten waarom Sylvie Meis wellicht niks terug krijgt van de verzekering voor haar gestolen tassen ter waarde van acht ton. SteigerZij zoeken contact met een woordvoerder van het 'Verbond van Verzekeraars' om uitleg over de kleine lettertjes in de polis. De buren van Sylvie hadden namelijk een steiger staan en dat kan voor problemen zorgen met de claim. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook DRAMA voor Sylvie Meis: 'Tassen van 25.000 euro per stuk uit appartement gestolen' (Shownieuws) Bekijk deze video » Shownieuws: 'Sylvie Meis reageert op tassen-inbraak' Bekijk deze video » Zien: welke rebelse prinsen en prinsessen zorgen voor ophef? (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 20 juli 2023 om 11:18

Shownieuws wil het naadje van de kous weten waarom Sylvie Meis wellicht niks terug krijgt van de verzekering voor haar gestolen tassen ter waarde van acht ton.

Steiger
Zij zoeken contact met een woordvoerder van het 'Verbond van Verzekeraars' om uitleg over de kleine lettertjes in de polis. De buren van Sylvie hadden namelijk een steiger staan en dat kan voor problemen zorgen met de claim.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's