Zien: Patty Brard viert 40ste verjaardag van dochter Priscilla uitbundig

Zien: Patty Brard viert 40ste verjaardag van dochter Priscilla uitbundig

Zien: Patty Brard viert <em>40ste verjaardag</em> van dochter Priscilla <em>uitbundig</em> Patty Brard verscheen eerder met haar dochter Priscilla in de Beaumonde en vertelt hierover in de video hierboven. Priscilla Nasi, de dochter van Patty Brard, mocht gisteren 40 kaarsjes uitblazen. Nu moeder en dochter weer een goede band hebben, vieren ze dit natuurlijk uitbundig. Bekijk de video's hieronder. Versierde tuinPatty deelt op Instagram beelden van een versierde tuin in Ibiza. Allemaal voor haar jarige dochter. Ook zien we dat het gezin heerlijk uit eten is geweest op het Spaanse eiland. Priscilla is overduidelijk aan het genieten van de mensen om haar heen. Bekijk de leuke beelden hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) Bekijk ook Zien: Patty Brard in shock door nieuw uiterlijk Linda de Mol Bekijk deze video » Video: Linda de Mol naar ziekenhuis gebracht na val op buitentrap Bekijk deze video »
Show :
Maandag 24 juli 2023 om 13:27

Patty Brard verscheen eerder met haar dochter Priscilla in de Beaumonde en vertelt hierover in de video hierboven.

Priscilla Nasi, de dochter van Patty Brard, mocht gisteren 40 kaarsjes uitblazen. Nu moeder en dochter weer een goede band hebben, vieren ze dit natuurlijk uitbundig. Bekijk de video's hieronder.

Versierde tuin
Patty deelt op Instagram beelden van een versierde tuin in Ibiza. Allemaal voor haar jarige dochter. Ook zien we dat het gezin heerlijk uit eten is geweest op het Spaanse eiland. Priscilla is overduidelijk aan het genieten van de mensen om haar heen. Bekijk de leuke beelden hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's