Oranjezomer: publiek lacht om Youri Mulder's blunder tijdens strafschop

Oranjezomer: publiek lacht om Youri Mulder's blunder tijdens strafschop

Dinsdag 25 juli 2023 om 09:53

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van maandag 24 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Oranjezomer</em>: publiek lacht om <em>Youri Mulder's</em> blunder tijdens strafschop Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van maandag 24 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In de uitzending van De Oranjezomer op maandagavond zagen we een knallende start van voetbalanalist en voormalig voetballer Youri Mulder. De weekgast gaat hard onderuit tijdens het nemen van een strafschop. Het publiek giert het uit van het lachen. Gelukkig kan Youri er zelf ook om lachen. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook De Oranjezomer gemist? Grootste angst Johan Derksen komt uit tijdens vakantie Bekijk deze video » Caroline van der Plas: 'In de krant gelezen dat Pieter Omtzigt niet naar BBB komt' (video) Bekijk deze video »
TV :

In de uitzending van De Oranjezomer op maandagavond zagen we een knallende start van voetbalanalist en voormalig voetballer Youri Mulder. De weekgast gaat hard onderuit tijdens het nemen van een strafschop. Het publiek giert het uit van het lachen. Gelukkig kan Youri er zelf ook om lachen.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's