De Oranjezomer gemist? Grootste angst Johan Derksen komt uit tijdens vakantie

De Oranjezomer gemist? Grootste angst Johan Derksen komt uit tijdens vakantie

Vrijdag 21 juli 2023 om 12:52

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 20 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Grootste angst <em>Johan Derksen</em> komt uit tijdens vakantie Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 20 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In de uitzending van De Oranjezomer op donderdagavond heeft Merel Ek haar medeleven uitgesproken naar Johan Derksen toe. De analist is op vakantie op een moment dat er politiek tumult is: het kabinet is gevallen, Mark Rutte heeft aangekondigd te stoppen in de politiek, en Frans Timmermans wil lijsttrekker worden voor de gezamenlijke lijst van de PvdA en GroenLinks bij de Tweede Kamerverkiezingen in november. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

In de uitzending van De Oranjezomer op donderdagavond heeft Merel Ek haar medeleven uitgesproken naar Johan Derksen toe. De analist is op vakantie op een moment dat er politiek tumult is: het kabinet is gevallen, Mark Rutte heeft aangekondigd te stoppen in de politiek, en Frans Timmermans wil lijsttrekker worden voor de gezamenlijke lijst van de PvdA en GroenLinks bij de Tweede Kamerverkiezingen in november.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's