Raymond Mens: 'Ik vind Theo Maassen niet grappig, wil ik niet hele avond naar kijken' (De Oranjezomer)

Raymond Mens: 'Ik vind Theo Maassen niet grappig, wil ik niet hele avond naar kijken' (De Oranjezomer)

Dinsdag 25 juli 2023 om 10:14

Theo Maassen is de nieuwe presentator van Zomergasten en voor sommige mensen is dat een goede reden om niet naar dat interviewprogramma te kijken. Raymond Mens is duidelijk geen fan van de cabaretier: 'Ik vind hem helemaal niet grappig en het idee om de hele avond naar hem te kijken.. dat vond ik een enorme opgave', vertelt de Amerika-kenner maandag in het goedbekeken De Oranjezomer.

Frits Barend is juist fan
Frits Barend, ook aanwezig in de studio, is het daar totaal niet mee eens: 'Theo Maassen is een van de allerbeste, leukste, geweldigste cabaretier die er is', reageert hij. En daar is presentatrice Hélène Hendriks het roerend mee eens.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van maandag 24 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Raymond Mens: 'Ik vind <em>Theo Maassen</em> niet grappig, wil ik niet hele avond naar kijken' (<em>De Oranjezomer</em>) Theo Maassen is de nieuwe presentator van Zomergasten en voor sommige mensen is dat een goede reden om niet naar dat interviewprogramma te kijken. Raymond Mens is duidelijk geen fan van de cabaretier: 'Ik vind hem helemaal niet grappig en het idee om de hele avond naar hem te kijken.. dat vond ik een enorme opgave', vertelt de Amerika-kenner maandag in het goedbekeken De Oranjezomer. Frits Barend is juist fanFrits Barend, ook aanwezig in de studio, is het daar totaal niet mee eens: 'Theo Maassen is een van de allerbeste, leukste, geweldigste cabaretier die er is', reageert hij. En daar is presentatrice Hélène Hendriks het roerend mee eens. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van maandag 24 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's