Youri Mulder over kneiterhoog salaris Mbappé: "Dit maakt voetbal kapot"

Youri Mulder over kneiterhoog salaris Mbappé: "Dit maakt voetbal kapot"

Dinsdag 25 juli 2023 om 10:08

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van maandag 24 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Youri Mulder</em> over kneiterhoog salaris <em>Mbappé</em>: &quot;Dit maakt voetbal kapot&quot; Bekijk ook Zien: Thijs Römer komt aan bij rechtbank in Assen tijdens zedenzaak Bekijk deze video » Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van maandag 24 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In de uitzending van De Oranjezomer op maandagavond zagen we een knallende start van voetbalanalist en voormalig voetballer Youri Mulder. Hij is namelijk keihard onderuit gegaan. Aan tafel heeft Youri het over het salaris van voetballer Kylian Mbappé. Hij zou €22 per seconde verdienen. Dat is €1.9 miljoen per dag en €58.3 miljoen per maand: "Dit maakt het voetbal kapot." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

In de uitzending van De Oranjezomer op maandagavond zagen we een knallende start van voetbalanalist en voormalig voetballer Youri Mulder. Hij is namelijk keihard onderuit gegaan. Aan tafel heeft Youri het over het salaris van voetballer Kylian Mbappé. Hij zou €22 per seconde verdienen. Dat is €1.9 miljoen per dag en €58.3 miljoen per maand: "Dit maakt het voetbal kapot."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's