Thijs Römer hangt gevangenisstraf van vier jaar boven het hoofd (Shownieuws)

Thijs Römer hangt gevangenisstraf van vier jaar boven het hoofd (Shownieuws)

Thijs Römer hangt gevangenisstraf van vier jaar boven het hoofd (<em>Shownieuws</em>) Bekijk ook Thijs Römer in rechtbank: "Masturbatie tips en had hier geen erotisch gevoel bij" Bekijk deze video » In Shownieuws een uitgebreid verslag over de zaak Thijs Römer, die zich vandaag in Assen afspeelt. Vier jaarVolgens Joris Peters, misdaadverslaggever NU.nl, komt Thijs Römer ook aan het woord om te reageren op de details van de vermeende delicten. Ook slachtoffer Nena zal spreken. Er hangt de acteur bij veroordeling een gevangenisstraf van vier jaar boven het hoofd. Bekijk hierboven het fragment van Shownieuws over Thijs Römer. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Thijs Römer komt aan bij rechtbank in Assen tijdens zedenzaak Bekijk deze video » Bekijk: vader van Thijs Römer geeft een update over zijn zoon Bekijk deze video » Igone de Jongh praat voor het eerst over scheiding Thijs Römer: ‘Veel down’ (video) Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 25 juli 2023 om 11:12

In Shownieuws een uitgebreid verslag over de zaak Thijs Römer, die zich vandaag in Assen afspeelt.

Vier jaar
Volgens Joris Peters, misdaadverslaggever NU.nl, komt Thijs Römer ook aan het woord om te reageren op de details van de vermeende delicten. Ook slachtoffer Nena zal spreken. Er hangt de acteur bij veroordeling een gevangenisstraf van vier jaar boven het hoofd.

Bekijk hierboven het fragment van Shownieuws over Thijs Römer. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's