Marian stuurt Jan weg in B&B Vol Liefde: 'Er zit een barst in mijn gevoel'

Marian stuurt Jan weg in B&B Vol Liefde: 'Er zit een barst in mijn gevoel'

Woensdag 26 juli 2023 om 08:37

Nadat hij al moest huilen omdat hij zich niet lekker voelde kreeg Jan opnieuw een klap te verwerken. Een hele harde zelfs: Marian ziet geen toekomst samen en dus kan hij zijn koffer gaan pakken. Wat doet dat met hem? 'Het komt hard aan.'

'Barst in mijn gevoel'
De voormalig juridisch adviseur van Patricia Paay vervolgt: 'Er zit een barst in mijn gevoel. En als je een barst in een vaas hebt zal die vaas nooit meer die vaas worden.' Mooi gezegd Jan.

Bekijk het fragment van het goedbekeken B&B Vol Liefde hieronder

Marian stuurt Jan weg in <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: 'Er zit een barst in mijn gevoel' Nadat hij al moest huilen omdat hij zich niet lekker voelde kreeg Jan opnieuw een klap te verwerken. Een hele harde zelfs: Marian ziet geen toekomst samen en dus kan hij zijn koffer gaan pakken. Wat doet dat met hem? 'Het komt hard aan.' 'Barst in mijn gevoel'De voormalig juridisch adviseur van Patricia Paay vervolgt: 'Er zit een barst in mijn gevoel. En als je een barst in een vaas hebt zal die vaas nooit meer die vaas worden.' Mooi gezegd Jan. Bekijk het fragment van het goedbekeken B&B Vol Liefde hieronder B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Huilende Jan in B&B Vol Liefde: 'Hoef toch niet naar ziekenhuis?' Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: hoe zeg je spiritualiteit, of is het toch spiruwaliteit? Bekijk deze video »
TV :
Marian stuurt Jan weg in B&B Vol Liefde: 'Er zit een barst in mijn gevoel'

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's