Celebrity-bustour in Den Haag onder vuur: 'Deze BN'ers zijn WOEST' (Shownieuws)

Celebrity-bustour in Den Haag onder vuur: 'Deze BN'ers zijn WOEST' (Shownieuws)

Woensdag 26 juli 2023 om 10:11

In Den Haag kun je tegenwoordig een heuse BN'er-huizen-bustour boeken. Evert Santegoeds weet meer: 'Het is opgezet door de website Bekende Buren en 9 september is de eerste. Dan gaan er om negen uur 's ochtends drie uur lang bussen rijden langs de huizen van bekende Nederlanders.'

'Boze BN'ers'
De grote vraag is natuurlijk: welke sterrenstulpjes ga je dan zien, voor het luttele bedrag van 50 euro per persoon? 'Onder anderen die van Cesar Zuiderwijk, Freek Vonk, Sandra Schuurhof, Edwin Rutten en die van bandleden van DI-RECT', aldus de hoofdredacteur van Privé. En zoals te verwachten viel, zijn niet alle BN'ers even blij met de komst van hordes fotograferende fans.

Wie er nu al boos zijn hoor je hieronder, in het fragment van Shownieuws

Celebrity-bustour in Den Haag onder vuur: 'Deze BN'ers zijn WOEST' (<em>Shownieuws</em>) In Den Haag kun je tegenwoordig een heuse BN'er-huizen-bustour boeken. Evert Santegoeds weet meer: 'Het is opgezet door de website Bekende Buren en 9 september is de eerste. Dan gaan er om negen uur 's ochtends drie uur lang bussen rijden langs de huizen van bekende Nederlanders.' 'Boze BN'ers'De grote vraag is natuurlijk: welke sterrenstulpjes ga je dan zien, voor het luttele bedrag van 50 euro per persoon? 'Onder anderen die van Cesar Zuiderwijk, Freek Vonk, Sandra Schuurhof, Edwin Rutten en die van bandleden van DI-RECT', aldus de hoofdredacteur van Privé. En zoals te verwachten viel, zijn niet alle BN'ers even blij met de komst van hordes fotograferende fans. Wie er nu al boos zijn hoor je hieronder, in het fragment van Shownieuws Bekijk ook Marian stuurt Jan weg in B&B Vol Liefde: 'Er zit een barst in mijn gevoel' Bekijk deze video » Vrachtschip-drama bij Ameland: 'Bemanningsleden springen van boord' (video) Bekijk deze video » Thijs Römer-slachtoffer Nena: 'Wat is het een lul' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's