Drijft Corry Konings een wig tussen Marianne Weber en De Bevers? (Shownieuws)

Drijft Corry Konings een wig tussen Marianne Weber en De Bevers? (Shownieuws)

Drijft <em>Corry Konings</em> een wig tussen Marianne Weber en <em>De Bevers</em>? (<em>Shownieuws</em>) Ruim een maand geleden was Marianne Weber nog niet gevraagd door De Bevers om te komen optreden tijdens 'De Bevers Live in Ahoy' dit najaar. Corry KoningsAan De Telegraaf vertelde Marianne onlangs dat ze nog steeds niet is gevraagd. Zij denkt dat dat komt doordat De Bevers meer bezig zijn Corry Konings dan met haar. In Shownieuws zien we de reactie van De Bevers op Marianne Webers statement. Bekijk hierboven het fragment van Shownieuws over de mogelijke wig tussen Marianne Weber en De Bevers. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen slacht Gordon na aangifte: 'Ontoerekeningsvatbaar, valse nicht' (Shownieuws) Bekijk deze video » Rolling Stones-frontman Mick Jagger is 80 jaar (Shownieuws) Bekijk deze video » Binnenkijken: luxe appartement De Bevers in Den Bosch staat te koop (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Woensdag 26 juli 2023 om 15:51

Ruim een maand geleden was Marianne Weber nog niet gevraagd door De Bevers om te komen optreden tijdens 'De Bevers Live in Ahoy' dit najaar.

Corry Konings
Aan De Telegraaf vertelde Marianne onlangs dat ze nog steeds niet is gevraagd. Zij denkt dat dat komt doordat De Bevers meer bezig zijn Corry Konings dan met haar. In Shownieuws zien we de reactie van De Bevers op Marianne Webers statement.

Bekijk hierboven het fragment van Shownieuws over de mogelijke wig tussen Marianne Weber en De Bevers. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's