Natuurramp op komst: ontdek de gevolgen als het vrachtschip bij Ameland zinkt

Natuurramp op komst: ontdek de gevolgen als het vrachtschip bij Ameland zinkt

Natuurramp op komst: ontdek <em>de gevolgen</em> als het <em>vrachtschip bij Ameland</em> zinkt De vrachtschipbrand van de Fremantle Highway voor de kust van Ameland is nog steeds aan de gang, nadat het gisteravond uitbrak en resulteerde in één dodelijk slachtoffer en meerdere gewonden. De prioriteit is nu om de brand te blussen en het schip veilig te verwijderen, aangezien het zinken van de Fremantle Highway ernstige gevolgen kan hebben. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: vrachtschip vaart woonwijk Leeuwarden binnen en zorgt voor enorme ravage (video) Bekijk deze video » Vrachtschip-drama bij Ameland: 'Bemanningsleden springen van boord' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Natuurramp op komst: ontdek de gevolgen als het vrachtschip bij Ameland zinkt
Woensdag 26 juli 2023 om 20:03

De vrachtschipbrand van de Fremantle Highway voor de kust van Ameland is nog steeds aan de gang, nadat het gisteravond uitbrak en resulteerde in één dodelijk slachtoffer en meerdere gewonden. De prioriteit is nu om de brand te blussen en het schip veilig te verwijderen, aangezien het zinken van de Fremantle Highway ernstige gevolgen kan hebben.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's