Zien: vrachtschip vaart woonwijk Leeuwarden binnen en zorgt voor enorme ravage (video)

Zien: vrachtschip vaart woonwijk Leeuwarden binnen en zorgt voor enorme ravage (video)

Bewoners van een een rustige woonwijk in Leeuwarden keken vrijdagmorgen vreemd op toen ze ineens een enorm vrachtschip door hun buurt zagen komen, dat ook nog eens boten ramde en een enorme ravage achterliet.

Schipper onwel geworden
De schipper van het vaartuig, de Ilse-Marie, bleek onwel te zijn geworden en nam vermoedelijk daardoor een verkeerde afslag met alle gevolgen van dien. Een getuige: 'Heel gek, heel ontvreemdend. Je verwacht niet dat zo'n groot schip hier in zo'n straatje binnenkomt en boten wegdrukt.' Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Zien: vrachtschip vaart woonwijk <em>Leeuwarden</em> binnen en zorgt voor enorme ravage (video) Bewoners van een een rustige woonwijk in Leeuwarden keken vrijdagmorgen vreemd op toen ze ineens een enorm vrachtschip door hun buurt zagen komen, dat ook nog eens boten ramde en een enorme ravage achterliet. Schipper onwel gewordenDe schipper van het vaartuig, de Ilse-Marie, bleek onwel te zijn geworden en nam vermoedelijk daardoor een verkeerde afslag met alle gevolgen van dien. Een getuige: 'Heel gek, heel ontvreemdend. Je verwacht niet dat zo'n groot schip hier in zo'n straatje binnenkomt en boten wegdrukt.' Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Boer zoekt vrouw-reünie: Evert blikt terug met Yvon Bekijk deze video » Bookmakers Songfestival: Oekraïne wint finale met grote overmacht Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: vrachtschip vaart woonwijk Leeuwarden binnen en zorgt voor enorme ravage (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV