Thijs Römer over impact rechtszaak minderjarige slachtoffers: 'Mijn carrière is verwoest'

Thijs Römer over impact rechtszaak minderjarige slachtoffers: 'Mijn carrière is verwoest'

Woensdag 26 juli 2023 om 21:11

Thijs Römer moest zich gisteren verantwoorden voor drie online zedendelicten, met destijds minderjarige slachtoffers tussen de 14 en 16 jaar. De impact van deze gevoelige en emotionele zaak op zowel Thijs als de drie aangeefsters is groot en het is vandaag, nota bene op de verjaardag van de acteur, hét gesprek van de dag.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Thijs Römer</em> over impact rechtszaak <em>minderjarige slachtoffers</em>: 'Mijn carrière is verwoest' Thijs Römer moest zich gisteren verantwoorden voor drie online zedendelicten, met destijds minderjarige slachtoffers tussen de 14 en 16 jaar. De impact van deze gevoelige en emotionele zaak op zowel Thijs als de drie aangeefsters is groot en het is vandaag, nota bene op de verjaardag van de acteur, hét gesprek van de dag. Tekst gaat verder onder de video. Rechtszaak Thijs RömerRömer wordt ervan verdacht zich tussen 2015 en 2017 schuldig te hebben gemaakt aan online zedendelicten met meerdere meisjes die destijds minderjarig waren. Het Openbaar Ministerie eiste afgelopen dinsdag een werkstraf van 240 uur en één dag cel (90 dagen, waarvan 89 dagen voorwaardelijk) tegen hem. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Thijs Römer-slachtoffer Nena: 'Wat is het een lul' (Shownieuws) Bekijk deze video » Zien: Thijs Römer blijft ijzingwekkend stil bij PowNed-verslaggever (video) Bekijk deze video »
TV :
Thijs Römer over impact rechtszaak minderjarige slachtoffers: 'Mijn carrière is verwoest'

Rechtszaak Thijs Römer
Römer wordt ervan verdacht zich tussen 2015 en 2017 schuldig te hebben gemaakt aan online zedendelicten met meerdere meisjes die destijds minderjarig waren. Het Openbaar Ministerie eiste afgelopen dinsdag een werkstraf van 240 uur en één dag cel (90 dagen, waarvan 89 dagen voorwaardelijk) tegen hem.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's