Zien: Dit is waarom Anita Donk en Alexandra Alphenaar uit GTST verdwenen

Zien: Dit is waarom Anita Donk en Alexandra Alphenaar uit GTST verdwenen

Donderdag 27 juli 2023 om 17:18

Anita Donk en Alexandra Alphenaar vormen samen met Peter Post en Emiel Sandtke in de periode 2008-2010 de familie Huygens in Goede Tijden, Slechte Tijden. De familie is indertijd razend populair bij de fans, maar toch worden zij na twee jaar abrupt uit de serie geschreven.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Dit is waarom <em>Anita Donk</em> en <em>Alexandra Alphenaar</em> uit <em>GTST</em> verdwenen Anita Donk en Alexandra Alphenaar vormen samen met Peter Post en Emiel Sandtke in de periode 2008-2010 de familie Huygens in Goede Tijden, Slechte Tijden. De familie is indertijd razend populair bij de fans, maar toch worden zij na twee jaar abrupt uit de serie geschreven. Tekst gaat verder onder de video. Oude TijdenWat was daar precies de reden van? En wat is het grote nieuws dat Emiel aan zijn soapmoeder en zusje wil vertellen? Dit en nog veel meer zie je in bovenstaande aflevering van Oude Tijden, waarin voormalig castleden terugblikken op de tijden van weleer. Bekijk de video van Oude Tijden met Anita Donk en Alexandra Alphenaar hierboven. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Cliffhanger GTST: kettingbotsing na bruiloft Laura en Henk (video) Bekijk deze video » GTST Bloopers: onverwachte blunders en lachwekkende situaties Bekijk deze video »
TV :
Zien: Dit is waarom Anita Donk en Alexandra Alphenaar uit GTST verdwenen

Oude Tijden
Wat was daar precies de reden van? En wat is het grote nieuws dat Emiel aan zijn soapmoeder en zusje wil vertellen? Dit en nog veel meer zie je in bovenstaande aflevering van Oude Tijden, waarin voormalig castleden terugblikken op de tijden van weleer.

Bekijk de video van Oude Tijden met Anita Donk en Alexandra Alphenaar hierboven. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's