Heerlijk nieuws: 'reünie' Linda, Roos en Jessica aanstaande (video)

Heerlijk nieuws: 'reünie' Linda, Roos en Jessica aanstaande (video)

Vrijdag 28 juli 2023 om 10:40

Het is toch wel het beste nieuws van deze week, van deze maand of misschien zelfs wel van het hele jaar: er komt een soort van reünie van Linda, Roos en Jessica. Babette van Veen heeft er wel oren naar vertelt ze deze week en dat is goed nieuws voor alle fans van weleer. Uiteraard zal het vanwege het overlijden van Guusje Nederhorst (in 2004 alweer) nooit worden als vroeger maar de kans is groot dat we hits als 'Ademnood', 'Alles of Niets' en 'Druppels' tóch nog een keer live zullen gaan horen.

'Krijgen iedere week nog filmpjes'
Katja Schuurman en Van Veen, die nog altijd in GTST te zien is als Linda, zijn er druk over na aan het denken: 'We hebben bedacht, omdat wij elke week nog wel filmpjes krijgen van mensen die staan te dansen op Ademnood, dat we het toch wel superleuk vinden om daarover na te denken, om weer eens wat te gaan doen', aldus die laatste.

Hoe 'Linda en Jessica' dat precies voor zich zien zie je hieronder, in het fragment van Shownieuws

Heerlijk nieuws: 'reünie' <em>Linda, Roos en Jessica</em> aanstaande (video) Het is toch wel het beste nieuws van deze week, van deze maand of misschien zelfs wel van het hele jaar: er komt een soort van reünie van Linda, Roos en Jessica. Babette van Veen heeft er wel oren naar vertelt ze deze week en dat is goed nieuws voor alle fans van weleer. Uiteraard zal het vanwege het overlijden van Guusje Nederhorst (in 2004 alweer) nooit worden als vroeger maar de kans is groot dat we hits als 'Ademnood', 'Alles of Niets' en 'Druppels' tóch nog een keer live zullen gaan horen. 'Krijgen iedere week nog filmpjes'Katja Schuurman en Van Veen, die nog altijd in GTST te zien is als Linda, zijn er druk over na aan het denken: 'We hebben bedacht, omdat wij elke week nog wel filmpjes krijgen van mensen die staan te dansen op Ademnood, dat we het toch wel superleuk vinden om daarover na te denken, om weer eens wat te gaan doen', aldus die laatste. Hoe 'Linda en Jessica' dat precies voor zich zien zie je hieronder, in het fragment van Shownieuws Bekijk ook ZIEN: de kledingkast van Caroline van der Plas (video) Bekijk deze video » Man Rens Kroes (Sid) zou gezegd hebben tijdens verkrachting: 'Ik breek je nek als je je beweegt' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's