Zien: Stylist Bastiaan van Schaik steekt Caroline van der Plas in een nieuw jasje

Zien: Stylist Bastiaan van Schaik steekt Caroline van der Plas in een nieuw jasje

Vrijdag 28 juli 2023 om 14:59

Caroline van der Plas heeft geen interesse om premier te worden: "Ik heb helemaal geen zin om nette kleren aan te moeten en de wereld over te vliegen. Het grijpt me allemaal een beetje naar de strot, om eerlijk te zijn," zegt ze in De Telegraaf. Stylist Bastiaan van Schaik geeft Caroline kledingtips om haar look te versterken.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Stylist <em>Bastiaan van Schaik</em> steekt <em>Caroline van der Plas</em> in een nieuw jasje Caroline van der Plas heeft geen interesse om premier te worden: "Ik heb helemaal geen zin om nette kleren aan te moeten en de wereld over te vliegen. Het grijpt me allemaal een beetje naar de strot, om eerlijk te zijn," zegt ze in De Telegraaf. Stylist Bastiaan van Schaik geeft Caroline kledingtips om haar look te versterken. Tekst gaat verder onder de video. PremierskandidaatBBB-leider Caroline van der Plas heeft iemand gevonden die mogelijk namens haar partij premier zou willen worden. Ze noemt geen naam, maar in De Telegraaf zegt ze dat die persoon beschikt over "internationale ervaring". Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Caroline van der Plas (BBB) wil geen premier worden, heeft wel iemand op het oog Bekijk deze video » ZIEN: de kledingkast van Caroline van der Plas (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Premierskandidaat
BBB-leider Caroline van der Plas heeft iemand gevonden die mogelijk namens haar partij premier zou willen worden. Ze noemt geen naam, maar in De Telegraaf zegt ze dat die persoon beschikt over "internationale ervaring".

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's