Caroline van der Plas sluit premierschap tóch niet volledig uit: 'Stel dat ik het zou willen'

Caroline van der Plas sluit premierschap tóch niet volledig uit: 'Stel dat ik het zou willen'

Donderdag 27 juli 2023 om 13:03

Zwarte Cross: Lee Towers zingt lijflied Caroline van der Plas en het dak gaat eraf (video)

Caroline van der Plas verklaart dat ze geen minister-president wordt, zelfs als haar partij de Tweede Kamerverkiezingen in november wint. Ze laat echter de deur naar het Torentje op een kier staan, met de woorden: "Stel dat ik het zou willen, of stel dat het van mij wordt gevraagd, dan zou ik het alleen op een manier willen waarbij ik in Nederland minister-president ben."

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Caroline van der Plas</em> sluit <em>premierschap</em> tóch niet volledig uit: 'Stel dat ik het zou willen' Zwarte Cross: Lee Towers zingt lijflied Caroline van der Plas en het dak gaat eraf (video) Caroline van der Plas verklaart dat ze geen minister-president wordt, zelfs als haar partij de Tweede Kamerverkiezingen in november wint. Ze laat echter de deur naar het Torentje op een kier staan, met de woorden: "Stel dat ik het zou willen, of stel dat het van mij wordt gevraagd, dan zou ik het alleen op een manier willen waarbij ik in Nederland minister-president ben." Tekst gaat verder onder de video. BBBTijdens de Provinciale Statenverkiezingen in maart werd BBB in één klap de grootste partij in alle provinciehuizen. Als BBB ook de grootste partij wordt bij de Tweede Kamerverkiezingen, herhaalt Caroline van der Plas haar eerdere boodschap dat ze niet per se premier hoeft te worden. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuwe premier van Nederland: wie maakt meeste kans? (Hart Van Nederland) Bekijk deze video » Caroline van der Plas: 'In de krant gelezen dat Pieter Omtzigt niet naar BBB komt' (video) Bekijk deze video »
Politiek :

BBB
Tijdens de Provinciale Statenverkiezingen in maart werd BBB in één klap de grootste partij in alle provinciehuizen. Als BBB ook de grootste partij wordt bij de Tweede Kamerverkiezingen, herhaalt Caroline van der Plas haar eerdere boodschap dat ze niet per se premier hoeft te worden.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's