Hart van Nederland: enorme hagelsteen verwondt Annie tijdens vakantie Italië (video)

Hart van Nederland: enorme hagelsteen verwondt Annie tijdens vakantie Italië (video)

Vrijdag 28 juli 2023 om 21:25

<em>Hart van Nederland</em>: enorme hagelsteen verwondt Annie tijdens vakantie Italië (video) Wat een fijne zomervakantie voor Annie had moeten worden, eindigde in een drama. Tijdens de flinke buien in Italië werd ze op haar hoofd geraakt door een enorme hagelsteen. Daar zit ze momenteel nog steeds met haar hoofdwond verwikkeld in gaas, totdat ze met de bus terug naar Nederland kan gaan, zo vertelde ze aan Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Vakantiegangers in eigen land lachen om Gardameer-bezoekers: 'Mijn tent en auto zijn nog heel' Bekijk deze video » ZIEN: de kledingkast van Caroline van der Plas (video) Bekijk deze video » Zien: vakantievierend gezin met drie kinderen ontsnapt aan explosie in woning Lelystad Bekijk deze video » Politie onderzoekt overlijden man in Geleen: Bewoner aangehouden op verdenking Bekijk deze video »
Nieuws :

Wat een fijne zomervakantie voor Annie had moeten worden, eindigde in een drama. Tijdens de flinke buien in Italië werd ze op haar hoofd geraakt door een enorme hagelsteen. Daar zit ze momenteel nog steeds met haar hoofdwond verwikkeld in gaas, totdat ze met de bus terug naar Nederland kan gaan, zo vertelde ze aan Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's