Shownieuws: Freek Vonk onthult geslacht larve Kwak in 'horzel gender reveal' (video)

Shownieuws: Freek Vonk onthult geslacht larve Kwak in 'horzel gender reveal' (video)

Zaterdag 29 juli 2023 om 16:11

<em>Shownieuws</em>: Freek Vonk onthult geslacht larve Kwak in 'horzel gender reveal' (video) Het zal je niet zijn ontgaan: de larve-drieling in het been van Freek Vonk, die de afgelopen maanden steeds in het nieuws was. Slechts eentje overleefde het, maar die groeit dan ook lekker inmiddels. Zó goed zelfs, dat Freek het geslacht bekend kan maken. GenderDe larve Kwak die in Freek Vonks been leefde en zich inmiddels heeft ontpopt tot een vlieg, is een meisje. Dat maakt de 40-jarige tv-bioloog bekend op Instagram via een 'horzel gender reveal'. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Man Rens Kroes (Sid) zou gezegd hebben tijdens verkrachting: 'Ik breek je nek als je je beweegt' (Shownieuws) Bekijk deze video » Zien: Stylist Bastiaan van Schaik steekt Caroline van der Plas in een nieuw jasje Bekijk deze video » René van der Gijp: 'Fidan Ekiz trek ik niet zo, heeft heel veel issues' (Shownieuws) Bekijk deze video » Zien: Monique Westenberg neemt zoontje André voor het eerst mee naar Feyenoord Bekijk deze video »
TV :

Het zal je niet zijn ontgaan: de larve-drieling in het been van Freek Vonk, die de afgelopen maanden steeds in het nieuws was. Slechts eentje overleefde het, maar die groeit dan ook lekker inmiddels. Zó goed zelfs, dat Freek het geslacht bekend kan maken.

Gender
De larve Kwak die in Freek Vonks been leefde en zich inmiddels heeft ontpopt tot een vlieg, is een meisje. Dat maakt de 40-jarige tv-bioloog bekend op Instagram via een 'horzel gender reveal'.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's