André Rieu op het Vrijthof 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

André Rieu op het Vrijthof 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

André Rieu op het Vrijthof 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending 2022 was een geweldig jaar voor André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest: na twee jaar afwezigheid staan ze weer in hun thuishaven: het Vrijthof in hun thuisstad Maastricht. AVROTROS zendt een registratie van dat bijzonder emotionele concert zondag uit. ZomerconcertAndré Rieu, de 'koning van de Wals', keerde in juli 2022 met zijn geliefde Johann Strauss Orkest terug naar het Vrijthof in Maastricht voor een gloednieuw zomerconcert. Rieu en zijn orkest worden bijgestaan door het koor de Platin Tenors, sopranen Anna Reker en Micaela Oeste, een Hunting Horn band en de Great European Men’s Choir. Ook het bekende Maastrichtse mannenkoor De Mastreechter Staar mag niet ontbreken. 2023Ook in 2023 stond André Rieu weer op het Vrijthof: dit weekend waren de laatste concerten van deze reeks. Een bijzonder optreden in die reeks was van Emma Kok (15), die samen met het orkest Pravi ten gehore bracht. Bekijk ook Video: concert André Rieu op Vrijthof gaat ondanks noodweer gewoon door Bekijk deze video » Caroline van der Plas krijgt applaus bij André Rieu: 'De nieuwe minister-president!' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 30 juli 2023 om 22:50

2022 was een geweldig jaar voor André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest: na twee jaar afwezigheid staan ze weer in hun thuishaven: het Vrijthof in hun thuisstad Maastricht. AVROTROS zendt een registratie van dat bijzonder emotionele concert zondag uit.

Zomerconcert
André Rieu, de 'koning van de Wals', keerde in juli 2022 met zijn geliefde Johann Strauss Orkest terug naar het Vrijthof in Maastricht voor een gloednieuw zomerconcert. Rieu en zijn orkest worden bijgestaan door het koor de Platin Tenors, sopranen Anna Reker en Micaela Oeste, een Hunting Horn band en de Great European Men’s Choir. Ook het bekende Maastrichtse mannenkoor De Mastreechter Staar mag niet ontbreken.

2023
Ook in 2023 stond André Rieu weer op het Vrijthof: dit weekend waren de laatste concerten van deze reeks. Een bijzonder optreden in die reeks was van Emma Kok (15), die samen met het orkest Pravi ten gehore bracht.

Actuele video's

Meer actuele video's