Bekijk afgetrainde Jaap Jongbloed voor tijdschrift Men's Health

Bekijk afgetrainde Jaap Jongbloed voor tijdschrift Men's Health

Bekijk afgetrainde <em>Jaap Jongbloed</em> voor tijdschrift <em>Men's Health</em> Niemand minder dan Jaap Jongbloed is uitgegroeid tot ware fitnessgoeroe. Zo is de 68-jarige presentator een eigen fitness website begonnen, waar hij tips deelt om fit te blijven. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Men's HealthDat trainen, doet Jaap niet voor niets. Zo is hij namelijk vanaf 11 augustus te zien in de nieuwste editie van Men's Health. Hier zal hij geheel afgetraind in verschijnen. Tijdens de shoot woog Jaap maar 63 kilo. Bekijk de Shownieuws-video met Jaap Jongbloed hierboven. Bekijk ook Wildebras in trek bij meisjes na 'derde been'-fotoshoot in Het Perfecte Plaatje (video) Bekijk deze video » Zien: dit is de winnaar van Het Perfecte Plaatje op Reis in Zuid-Afrika Bekijk deze video »
Show :
Zondag 30 juli 2023 om 09:48

Niemand minder dan Jaap Jongbloed is uitgegroeid tot ware fitnessgoeroe. Zo is de 68-jarige presentator een eigen fitness website begonnen, waar hij tips deelt om fit te blijven. Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Men's Health
Dat trainen, doet Jaap niet voor niets. Zo is hij namelijk vanaf 11 augustus te zien in de nieuwste editie van Men's Health. Hier zal hij geheel afgetraind in verschijnen. Tijdens de shoot woog Jaap maar 63 kilo.

Bekijk de Shownieuws-video met Jaap Jongbloed hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's