Samenvatting Feyenoord - Benfica (oefenwedstrijd)

Zondag 30 juli 2023 om 19:02

Feyenoord heeft zondagmiddag het laatste oefenduel voorafgaand aan de Johan Cruijff Schaal-wedstrijd tegen PSV weten te winnen. De Rotterdammers zegevierden in eigen huis met 2-1 tegen Benfica. De wedstrijd stond in het teken van het afscheid van Orkun Kökçü, die deze zomer werd verkocht aan de Portugezen.

Tekst gaat verder onder de video.

Samenvatting <em>Feyenoord - Benfica</em> (oefenwedstrijd) Feyenoord heeft zondagmiddag het laatste oefenduel voorafgaand aan de Johan Cruijff Schaal-wedstrijd tegen PSV weten te winnen. De Rotterdammers zegevierden in eigen huis met 2-1 tegen Benfica. De wedstrijd stond in het teken van het afscheid van Orkun Kökçü, die deze zomer werd verkocht aan de Portugezen. Tekst gaat verder onder de video. Feyenoord - BenficaFeyenoord nam het heft in handen met twee doelpunten in de eerste helft. Igor Paixão opende vroeg in het duel de score met een schitterende knal in de bovenhoek. Tien minuten voor rust zorgde Santiago Giménez met een geplaatste stift voor de tweede treffer van de middag. Petar Musa bracht diep in de tweede helft de aansluitingstreffer op het scorebord. Bekijk de samenvatting van Feyenoord - Benfica hierboven. Bekijk ook het volledige speelschema van Feyenoord in het nieuwe seizoen. Bekijk ook Zien: Monique Westenberg neemt zoontje André voor het eerst mee naar Feyenoord Bekijk deze video » Samenvatting Feyenoord - Villareal (oefenwedstrijd) Bekijk deze video »
Voetbal :

Feyenoord - Benfica
Feyenoord nam het heft in handen met twee doelpunten in de eerste helft. Igor Paixão opende vroeg in het duel de score met een schitterende knal in de bovenhoek. Tien minuten voor rust zorgde Santiago Giménez met een geplaatste stift voor de tweede treffer van de middag. Petar Musa bracht diep in de tweede helft de aansluitingstreffer op het scorebord.

Bekijk de samenvatting van Feyenoord - Benfica hierboven. Bekijk ook het volledige speelschema van Feyenoord in het nieuwe seizoen.