Anouk over plannen voor huwelijk met Douwe Bob: ‘Binnenkort gaan we samenwonen’

Anouk over plannen voor huwelijk met Douwe Bob: ‘Binnenkort gaan we samenwonen’

Anouk over plannen voor huwelijk met <em>Douwe Bob</em>: ‘Binnenkort gaan we samenwonen’ Shownieuws: 'Douwe Bob mag twee van zijn drie kinderen niet meer zien' Douwe Bob heeft zijn vriendin Anouk even geleden ten huwelijk gevraagd, maar zijn verloofde vertelt dat ze nog geen datum hebben geprikt voor de grote dag. De twee doen het rustig aan, zo vertelt de moeder van een van de drie kinderen van Douwe Bob. “We zijn nog niet getrouwd. We gaan wel binnenkort samenwonen, alles op z'n tijd. En ik vind verloofd zijn ook al heel leuk hoor.” De zanger en zijn geliefde zijn ondertussen wel al druk aan het fantaseren over de trouwerij… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Douwe Bob vindt maatschappij preuts én ordinair: ‘Heeft weinig met liefde te maken’ Bekijk deze video » Zoet: Douwe Bob opent pannenkoekenhuis en zoontje Elias was erbij (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 31 juli 2023 om 09:15

Shownieuws: 'Douwe Bob mag twee van zijn drie kinderen niet meer zien'

Douwe Bob heeft zijn vriendin Anouk even geleden ten huwelijk gevraagd, maar zijn verloofde vertelt dat ze nog geen datum hebben geprikt voor de grote dag. De twee doen het rustig aan, zo vertelt de moeder van een van de drie kinderen van Douwe Bob. “We zijn nog niet getrouwd. We gaan wel binnenkort samenwonen, alles op z'n tijd. En ik vind verloofd zijn ook al heel leuk hoor.” De zanger en zijn geliefde zijn ondertussen wel al druk aan het fantaseren over de trouwerij…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's