Zien: talkshow Nadia komt in najaar terug, maar niet zoals verwacht

Zien: talkshow Nadia komt in najaar terug, maar niet zoals verwacht

Zien: talkshow <em>Nadia</em> komt in najaar terug, maar niet zoals verwacht Het vooravondprogramma Nadia is dit najaar terug voor een tweede seizoen. De talkshow komt alleen niet terug op de dagelijkse vooravond, maar wekelijks. En dan ook nog eens op NPO 3. Bekijk hierboven een interview van Shownieuws met Nadia Moussaid, waarin ze nog de hoop uitspreekt dat er een tweede seizoen komt. 82-jarig naaktmodel bij Nadia: 'Ik ga niet voor iedereen uit de kleren' Bekijk deze video » Twitterend Nederland over de nieuwe talkshow Nadia: "Net Catherine Keyl" Bekijk deze video » Taboes doorbrekenOndanks de 'degradatie' in tijdstip én zender gaat Nadia (naar eigen zeggen) door met waar het programma voor staat: Taboes doorbreken en vooroordelen proberen weg te nemen. Het wekelijkse uitzendschema maakt mogelijk dat onderwerpen verder uitgediept kunnen worden en dat het gesprek na de uitzending zowel online als offline doorgaat. Het nieuwe seizoen van Nadia is dit najaar te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten van Nadia terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: talkshow Nadia komt in najaar terug, maar niet zoals verwacht
Maandag 31 juli 2023 om 15:50

Het vooravondprogramma Nadia is dit najaar terug voor een tweede seizoen. De talkshow komt alleen niet terug op de dagelijkse vooravond, maar wekelijks. En dan ook nog eens op NPO 3.

Bekijk hierboven een interview van Shownieuws met Nadia Moussaid, waarin ze nog de hoop uitspreekt dat er een tweede seizoen komt.

Taboes doorbreken
Ondanks de 'degradatie' in tijdstip én zender gaat Nadia (naar eigen zeggen) door met waar het programma voor staat: Taboes doorbreken en vooroordelen proberen weg te nemen. Het wekelijkse uitzendschema maakt mogelijk dat onderwerpen verder uitgediept kunnen worden en dat het gesprek na de uitzending zowel online als offline doorgaat.

Het nieuwe seizoen van Nadia is dit najaar te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten van Nadia terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's