Drama voor toeristen in Nederland: vakantie valt compleet in het water

Drama voor toeristen in Nederland: vakantie valt compleet in het water

Drama voor toeristen in Nederland: <em>vakantie</em> valt compleet in het water Voor wie dacht heerlijk vakantie te vieren in Nederland is het begin van de zomervakantie een groot drama. Het is fris en je krijgt de ene regenbui na de andere over je heen. Vooral gezinnen die zijn gaan kamperen hebben het zwaar. De een vertrekt van de camping, maar de ander is heel nuchter onder deze weersomstandigheden. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Vakantiegangers in eigen land lachen om Gardameer-bezoekers: 'Mijn tent en auto zijn nog heel' Bekijk deze video » Buienradar maandag: 'Veel regen, dieptepunt van de zomervakantie' Bekijk deze video »
Nieuws :
Maandag 31 juli 2023 om 16:32

Voor wie dacht heerlijk vakantie te vieren in Nederland is het begin van de zomervakantie een groot drama. Het is fris en je krijgt de ene regenbui na de andere over je heen. Vooral gezinnen die zijn gaan kamperen hebben het zwaar. De een vertrekt van de camping, maar de ander is heel nuchter onder deze weersomstandigheden.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's