Video: Jelka van Houten doet oproep voor woonprogramma Jelka, op eigen houtje

Video: Jelka van Houten doet oproep voor woonprogramma Jelka, op eigen houtje

Vrijdag 8 juli 2022 om 10:21

Jelka van Houten deelt mooi nieuws op Instagram. “Mijn überdroom gaat in vervulling, en dat is dat ik mijn eigen home make-over programma mag maken!” Het programma krijgt de titel Jelka, op eigen houtje en ze is op zoek naar mensen die haar hulp wel kunnen gebruiken. Jelka, die we kennen als actrice, gaat zelf klussen en het project kan van alles zijn. Een studentenkamer, keuken of hondenhok, alles wat ‘een schepje jus’ nodig heeft.

Bekijk de oproep van Jelka van Houten hierboven. Jelka op eigen houtje, zoals het programma heet, is vanaf 30 augustus te zien op NET5.

Video: Jelka van Houten doet oproep voor woonprogramma <em>Jelka, op eigen houtje</em> Jelka van Houten deelt mooi nieuws op Instagram. “Mijn überdroom gaat in vervulling, en dat is dat ik mijn eigen home make-over programma mag maken!” Het programma krijgt de titel Jelka, op eigen houtje en ze is op zoek naar mensen die haar hulp wel kunnen gebruiken. Jelka, die we kennen als actrice, gaat zelf klussen en het project kan van alles zijn. Een studentenkamer, keuken of hondenhok, alles wat ‘een schepje jus’ nodig heeft. Bekijk de oproep van Jelka van Houten hierboven. Jelka op eigen houtje, zoals het programma heet, is vanaf 30 augustus te zien op NET5. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door J.F van houten (@jelkavanhouten)

Actuele video's

Meer actuele video's