Andries Jonker blikt vooruit op wedstrijd tegen Zuid-Afrika: 'Grote wedstrijd'

Andries Jonker blikt vooruit op wedstrijd tegen Zuid-Afrika: 'Grote wedstrijd'

Donderdag 3 augustus 2023 om 16:46

Met hun indrukwekkende prestaties op het WK in Nieuw-Zeeland en Australië, zijn de Oranjeleeuwinnen goed op weg. Om daarbij stil te staan en de koers van de voetbalsters te duiden gaf bondscoach Andries Jonker donderdag een persconferentie.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Andries Jonker</em> blikt vooruit op wedstrijd tegen <em>Zuid-Afrika</em>: 'Grote wedstrijd' Met hun indrukwekkende prestaties op het WK in Nieuw-Zeeland en Australië, zijn de Oranjeleeuwinnen goed op weg. Om daarbij stil te staan en de koers van de voetbalsters te duiden gaf bondscoach Andries Jonker donderdag een persconferentie. Tekst gaat verder onder de video. Zuid-AfrikaBondscoach Jonker heeft woensdag genoten van de vechtlust en teamgeest bij de voetbalsters van Zuid-Afrika. Vorig jaar april speelde Oranje voor het laatst tegen Zuid-Afrika. Toen won Oranje de oefenwedstrijd met 5-1. "Laten we maar stoppen met die vergelijking, toen speelden we met een heel ander team", zegt Jonker. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Anouk Hoogendijk terughoudend over wedstrijd Oranje Leeuwinnen: "Makkelijk wordt het niet" (HLF8) Bekijk deze video » Zien: Daniëlle van de Donk lijkt op tijd fit te zijn voor WK-duel tegen Portugal Bekijk deze video »
Voetbal :
Andries Jonker blikt vooruit op wedstrijd tegen Zuid-Afrika: 'Grote wedstrijd'

Zuid-Afrika
Bondscoach Jonker heeft woensdag genoten van de vechtlust en teamgeest bij de voetbalsters van Zuid-Afrika. Vorig jaar april speelde Oranje voor het laatst tegen Zuid-Afrika. Toen won Oranje de oefenwedstrijd met 5-1. "Laten we maar stoppen met die vergelijking, toen speelden we met een heel ander team", zegt Jonker.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's