Zien: Donald Trump voor de rechter, zegt onschuldig te zijn (video)

Zien: Donald Trump voor de rechter, zegt onschuldig te zijn (video)

Vrijdag 4 augustus 2023 om 19:20

Zien: <em>Donald Trump</em> voor de rechter, zegt onschuldig te zijn (video) Donald Trump stond vanavond voor de federale rechtbank in Washington vanwege de strafzaak rondom de presidents-verkiezingen van 2020. Hij hoorde een reeks aanklachten aan en pleitte overal 'niet schuldig' op. Het is de zoveelste strafzaak waarin Trump wordt aangeklaagd. Nu de extreemrechtse oud-president opnieuw in de race is voor het Oval Office ligt zijn handelen onder de loep. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Video: Nederlanders omgekomen bij overstromingen Slovenië, mogelijk getroffen door bliksem Bekijk deze video » Hart van Nederland: vrachtwagen vol met farmaceutische middelen gekanteld (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man raakt ernstig gewond bij wegbranden onkruid (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
Zien: Donald Trump voor de rechter, zegt onschuldig te zijn (video)

Donald Trump stond vanavond voor de federale rechtbank in Washington vanwege de strafzaak rondom de presidents-verkiezingen van 2020. Hij hoorde een reeks aanklachten aan en pleitte overal 'niet schuldig' op. Het is de zoveelste strafzaak waarin Trump wordt aangeklaagd. Nu de extreemrechtse oud-president opnieuw in de race is voor het Oval Office ligt zijn handelen onder de loep.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's