Hart van Nederland: gewonde bij ernstige mishandeling en mogelijke steekpartij in Delft (video)

Hart van Nederland: gewonde bij ernstige mishandeling en mogelijke steekpartij in Delft (video)

Zaterdag 5 augustus 2023 om 11:43

<em>Hart van Nederland</em>: gewonde bij ernstige mishandeling en mogelijke steekpartij in Delft (video) Een persoon is zaterdagochtend zwaargewond geraakt bij een mishandeling in Delft. Het zou mogelijk gaan om een steekpartij, meldt Hart van Nederland. De politie doet nog volop onderzoek. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: man raakt ernstig gewond bij wegbranden onkruid (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: brandweer redt hond uit water in Rijssen (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode en twee gewonden door schietincident in Den Helder (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een persoon is zaterdagochtend zwaargewond geraakt bij een mishandeling in Delft. Het zou mogelijk gaan om een steekpartij, meldt Hart van Nederland. De politie doet nog volop onderzoek.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's