Hart van Nederland: dode en twee gewonden door schietincident in Den Helder (video)

Hart van Nederland: dode en twee gewonden door schietincident in Den Helder (video)

Zaterdag 5 augustus 2023 om 11:11

<em>Hart van Nederland</em>: dode en twee gewonden door schietincident in Den Helder (video) Door een schietincident in Den Helder is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 25-jarige man uit Alkmaar om het leven gekomen, meldt Hart van Nederland. Twee andere mensen zouden gewond zijn geraakt, waarvan een ernstig. Twee traumahelikopters kwamen ter plaatste. De schutter is nog voortvluchtig. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: vrachtwagen vol met farmaceutische middelen gekanteld (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man raakt ernstig gewond bij wegbranden onkruid (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: brandweer redt hond uit water in Rijssen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Door een schietincident in Den Helder is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 25-jarige man uit Alkmaar om het leven gekomen, meldt Hart van Nederland. Twee andere mensen zouden gewond zijn geraakt, waarvan een ernstig. Twee traumahelikopters kwamen ter plaatste. De schutter is nog voortvluchtig.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's