Video: is deze Duitse realityster stiekem de tweelingzus van Sylvie Meis?

Video: is deze Duitse realityster stiekem de tweelingzus van Sylvie Meis?

Zondag 6 augustus 2023 om 13:51

Tegenwoordig is er in Duitsland iemand die opvallend veel gelijkenis vertoont met Sylvie Meis. Het betreft realityster Danni Buechner, die op Instagram een foto deelde waarop ze een complete transformatie heeft ondergaan. Haar nieuwe look heeft bij fans voor veel opwinding gezorgd.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: is deze <em>Duitse realityster</em> stiekem de <em>tweelingzus</em> van <em>Sylvie Meis</em>? Tegenwoordig is er in Duitsland iemand die opvallend veel gelijkenis vertoont met Sylvie Meis. Het betreft realityster Danni Buechner, die op Instagram een foto deelde waarop ze een complete transformatie heeft ondergaan. Haar nieuwe look heeft bij fans voor veel opwinding gezorgd. Tekst gaat verder onder de video. RealitysterBuechner geniet van aanzienlijke populariteit in Duitsland, met meer dan 320.000 volgers op Instagram. Ondanks haar 45-jarige leeftijd heeft de realityster aanzienlijk gewicht verloren, maar het is niet alleen haar fysieke verandering die bewondering opwekt. Fans zijn vooral onder de indruk van haar nieuwe verschijning, omdat Danni Buechner nu opvallend veel lijkt op de bekende Sylvie Meis Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Sylvie Meis huurt beveiligingsbedrijf in: 'Beetje aan late kant' (Shownieuws) Bekijk deze video » Nachtmerrie voor Sylvie Meis: 'Ex-man met vele vrouwen gespot' (video) Bekijk deze video »
TV :

Realityster
Buechner geniet van aanzienlijke populariteit in Duitsland, met meer dan 320.000 volgers op Instagram. Ondanks haar 45-jarige leeftijd heeft de realityster aanzienlijk gewicht verloren, maar het is niet alleen haar fysieke verandering die bewondering opwekt. Fans zijn vooral onder de indruk van haar nieuwe verschijning, omdat Danni Buechner nu opvallend veel lijkt op de bekende Sylvie Meis

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's