Hoe kijken Bianca en Erwin terug op hun liefdesavontuur? (B&B Vol Liefde: Love Bites)

Hoe kijken Bianca en Erwin terug op hun liefdesavontuur? (B&B Vol Liefde: Love Bites)

Hoe kijken Bianca en Erwin terug op hun liefdesavontuur? (<em>B&amp;B Vol Liefde: Love Bites</em>) Zie boven een fragment uit Shownieuws met Henry van Loon en Jelka van Houten die een hilarische persiflage uitvoeren van B&B Vol Liefde-kandidaten In een nieuwe aflevering van B&B Vol Liefde: Love Bites kijken Bianca en Erwin terug op hun liefdesavontuur. Hoe gaat het nu met hen? Zijn ze teleurgesteld dat respectievelijk Martijn en Debbie niet de ware liefde is gebleken? Wat denkt Erwin dat er speelt tussen Debbie en Paul? En hoe zit het met de gevoelens van Bianca voor Martijn? Bekijk het hieronder in het fragment van B&B Vol Liefde, Love Bites waarbij de liefdeskandidaten aanschuiven voor een laatste borrel. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Aran Bade over Leendert van B&B Vol Liefde: 'Een lastige man' (video) Bekijk deze video » Martijn stuurt Silvana binnen 24 uur weg in B&B Vol Liefde: 'Ik voel irritatie' (video) Bekijk deze video » Zien: B&B Vol Liefde-kandidaat Bram trekt opmerkelijke conclusie over leeftijdsverschil Suus Bekijk deze video »
TV :
Zondag 6 augustus 2023 om 20:45

Zie boven een fragment uit Shownieuws met Henry van Loon en Jelka van Houten die een hilarische persiflage uitvoeren van B&B Vol Liefde-kandidaten

In een nieuwe aflevering van B&B Vol Liefde: Love Bites kijken Bianca en Erwin terug op hun liefdesavontuur. Hoe gaat het nu met hen? Zijn ze teleurgesteld dat respectievelijk Martijn en Debbie niet de ware liefde is gebleken? Wat denkt Erwin dat er speelt tussen Debbie en Paul? En hoe zit het met de gevoelens van Bianca voor Martijn?

Bekijk het hieronder in het fragment van B&B Vol Liefde, Love Bites waarbij de liefdeskandidaten aanschuiven voor een laatste borrel. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's