ZIEN: grote brand in de Limburgse plaats Eygelshoven

ZIEN: grote brand in de Limburgse plaats Eygelshoven

ZIEN: grote brand in de Limburgse plaats Eygelshoven De brandweer is momenteel druk bezig met een grote brand in een loods aan de Albert Thijsstraat in de Limburgse plaats Eygelshoven. Omwonenden worden opgeroepen uit de rook te blijven. Bekijk de beelden van de brand hierboven in de Hart van Nederland-video. Brandweer nog steeds bezig"Volgens Veiligheidsregio Zuid-Limburg bestaat de loods uit twee delen. Een deel van de loods stond in brand. De brand was na zo'n twee uur onder controle. Het is nog onduidelijk wat de oorzaak van de brand is en of er gewonden zijn gevallen", schrijft Hart van Nederland. De brand gaat gepaard met een flinke rookontwikkeling. De brandweer is nog steeds bezig met bluswerkzaamheden. Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven. Bekijk ook Hart van Nederland: brandweer redt hond uit water in Rijssen (video) Bekijk deze video » Enorme ravage in ondergelopen parkeergarage Purmerend: 'Alle geparkeerde auto’s verloren' Bekijk deze video »
Nieuws :
Maandag 7 augustus 2023 om 16:15

De brandweer is momenteel druk bezig met een grote brand in een loods aan de Albert Thijsstraat in de Limburgse plaats Eygelshoven. Omwonenden worden opgeroepen uit de rook te blijven. Bekijk de beelden van de brand hierboven in de Hart van Nederland-video.

Brandweer nog steeds bezig
"Volgens Veiligheidsregio Zuid-Limburg bestaat de loods uit twee delen. Een deel van de loods stond in brand. De brand was na zo'n twee uur onder controle. Het is nog onduidelijk wat de oorzaak van de brand is en of er gewonden zijn gevallen", schrijft Hart van Nederland. De brand gaat gepaard met een flinke rookontwikkeling. De brandweer is nog steeds bezig met bluswerkzaamheden.

Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's