Dit is hoe erg de burn-out is van Mart Hoogkamer (video)

Dit is hoe erg de burn-out is van Mart Hoogkamer (video)

Dit is hoe erg de <em>burn-out</em> is van <em>Mart Hoogkamer</em> (video) Zien: opnieuw pijnlijk nieuws voor Mart Hoogkamer en vriendin Jennifer Mart Hoogkamer was ineens mega populair door zijn hit Ik Ga Zwemmen. De zanger had het onwijs druk en kreeg door de werkdruk een burn-out. Mart is er even tussenuit en Billy Dans vertelt hoe het met hem gaat. StudioMuziekartiest Billy Dans vertelt over de burn-out van Mart Hoogkamer in de bovenstaande video. Dans laat weten dat Mart altijd welkom is in de studio, daar voel je je als artiest veilig en kun je schrijven over je gevoel: "Dat werkt helend." Is Mart stiekem weer bezig met een hit schrijven? Bekijk hierboven de Shownieuws-video met Billy Dans over Mart. Bekijk ook Zien: opnieuw pijnlijk nieuws voor Mart Hoogkamer en vriendin Jennifer Bekijk deze video » Everon Jackson Hooi ziet eerste GTST-scène terug: 'Dat is schrikken' (video) Bekijk deze video »
Show :
Dinsdag 8 augustus 2023 om 09:58

Zien: opnieuw pijnlijk nieuws voor Mart Hoogkamer en vriendin Jennifer

Mart Hoogkamer was ineens mega populair door zijn hit Ik Ga Zwemmen. De zanger had het onwijs druk en kreeg door de werkdruk een burn-out. Mart is er even tussenuit en Billy Dans vertelt hoe het met hem gaat.

Studio
Muziekartiest Billy Dans vertelt over de burn-out van Mart Hoogkamer in de bovenstaande video. Dans laat weten dat Mart altijd welkom is in de studio, daar voel je je als artiest veilig en kun je schrijven over je gevoel: "Dat werkt helend." Is Mart stiekem weer bezig met een hit schrijven?

Bekijk hierboven de Shownieuws-video met Billy Dans over Mart.

Actuele video's

Meer actuele video's