Vanavond in Een Jaar Van Je Leven: Sacha en Babette rekenen op eliminatieproef

Vanavond in Een Jaar Van Je Leven: Sacha en Babette rekenen op eliminatieproef

Vanavond in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Sacha en Babette rekenen op eliminatieproef Vanavond in Een Jaar Van Je Leven staat de kandidaten weer een eliminatieproef te wachten. Twee van hen moeten tegen elkaar strijden. Babette en Sacha hebben een onderonsje waarin ze elkaar toevertrouwen dat ze erop rekenen gekozen te gaan worden... Bekijk de beelden uit Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven) Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven gemist? Overgebleven kandidaten komen tot verrassende inzichten Bekijk deze video » Bern eet een hete peper in Een Jaar Van Je Leven: "Dat was geen succes" Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: is Erik een beetje preuts bij het omkleden? Bekijk deze video »
Woensdag 9 augustus 2023 om 16:55

Vanavond in Een Jaar Van Je Leven staat de kandidaten weer een eliminatieproef te wachten. Twee van hen moeten tegen elkaar strijden. Babette en Sacha hebben een onderonsje waarin ze elkaar toevertrouwen dat ze erop rekenen gekozen te gaan worden... Bekijk de beelden uit Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's