Zien: beelden van overstromingen in Zweden (Hart van Nederland)

Zien: beelden van overstromingen in Zweden (Hart van Nederland)

Zien: beelden van <em>overstromingen</em> in Zweden (<em>Hart van Nederland</em>) In Hart van Nederland beelden van de extreme gevolgen van de klimaatveranderingen in Zweden. Zo vertelt Job dat hij zijn fietstocht naar Oslo heeft moeten onderbreken vanwege de overstromingen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: explosies treffen bedrijfspanden in Amsterdam Nieuw-West en Centrum Bekijk deze video » Gepensioneerde Ria keert terug in kraamzorg vanwege tekort: 'Met net zoveel passie als toen' Bekijk deze video » Zien: Sherida Spitse worstelt met heimwee ondanks goede resultaten Oranje Leeuwinnen Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 10 augustus 2023 om 10:21

In Hart van Nederland beelden van de extreme gevolgen van de klimaatveranderingen in Zweden. Zo vertelt Job dat hij zijn fietstocht naar Oslo heeft moeten onderbreken vanwege de overstromingen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's