Zien: Duncan Laurence en Wouter Hardy lijken de strijdbijl te hebben begraven

Zien: Duncan Laurence en Wouter Hardy lijken de strijdbijl te hebben begraven

Donderdag 10 augustus 2023 om 17:34

De recentelijk gespannen verhouding tussen Wouter Hardy en Duncan Laurence lijkt nu minder beladen. De producer en zanger hebben op woensdag contact gehad en zoals Hardy in RTL Boulevard benadrukte, was dit contact 'heel erg fijn'.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Duncan Laurence</em> en <em>Wouter Hardy</em> lijken de strijdbijl te hebben begraven De recentelijk gespannen verhouding tussen Wouter Hardy en Duncan Laurence lijkt nu minder beladen. De producer en zanger hebben op woensdag contact gehad en zoals Hardy in RTL Boulevard benadrukte, was dit contact 'heel erg fijn'. Tekst gaat verder onder de video. stevige kritiekIn mei van dit jaar uitte Hardy nog stevige kritiek op Laurence, waarbij hij verklaarde dat contact met hem niet langer nodig was. In een interview met het AD deelde Hardy zijn gevoel dat hij niet rechtvaardig behandeld werd door Laurence en diens mentor Ilse DeLange voorafgaand aan en tijdens het Eurovisie Songfestival van 2019. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lee Towers: 'Ik probeerde Duncan Laurence niet af te zeiken maar zijn gedrag kan niet door de beugel' (video) Bekijk deze video » Aran Bade over Duncan Laurence: 'Hij lijkt de weg kwijt te zijn' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

stevige kritiek
In mei van dit jaar uitte Hardy nog stevige kritiek op Laurence, waarbij hij verklaarde dat contact met hem niet langer nodig was. In een interview met het AD deelde Hardy zijn gevoel dat hij niet rechtvaardig behandeld werd door Laurence en diens mentor Ilse DeLange voorafgaand aan en tijdens het Eurovisie Songfestival van 2019.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's