Johan Derksen pleit voor Talpa-contract Rutger Castricum: 'Die lacht altijd om mijn grapjes'

Johan Derksen pleit voor Talpa-contract Rutger Castricum: 'Die lacht altijd om mijn grapjes'

Donderdag 10 augustus 2023 om 19:43

De afgelopen weken heeft Johan Derksen elke avond met genoegen De Oranjezomer gevolgd. In een gesprek met Noa Vahle onderstreepte Derksen dat Hélène Hendriks uitstekend presteert als presentatrice, en volgens hem zijn de vaste weekgasten eveneens een groot succes.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> pleit voor Talpa-contract <em>Rutger Castricum</em>: 'Die lacht altijd om mijn grapjes' De afgelopen weken heeft Johan Derksen elke avond met genoegen De Oranjezomer gevolgd. In een gesprek met Noa Vahle onderstreepte Derksen dat Hélène Hendriks uitstekend presteert als presentatrice, en volgens hem zijn de vaste weekgasten eveneens een groot succes. Tekst gaat verder onder de video. Rutger CastricumJohan benadrukt nogmaals dat Rutger Castricum in de toekomst vaker mag langskomen in het programma. "Rutger, dat is een favorietje van me. Die lacht ook altijd om mijn grapjes, dus die moeten we erbij houden," aldus Derksen. Bekijk het complete gesprek tussen Noa Vahle en Johan Derksen hierboven. Bekijk ook Johan Derksen slacht onschendbare Maarten van Rossem: 'Hij is Onze Lieve Heer niet' Bekijk deze video » Zien: Johan Derksen heeft totaal geen vertrouwen in aanvoerderschap Steven Bergwijn Bekijk deze video »
Entertainment :

Rutger Castricum
Johan benadrukt nogmaals dat Rutger Castricum in de toekomst vaker mag langskomen in het programma. "Rutger, dat is een favorietje van me. Die lacht ook altijd om mijn grapjes, dus die moeten we erbij houden," aldus Derksen.

Bekijk het complete gesprek tussen Noa Vahle en Johan Derksen hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's