Video: Elise Schaap verklapt details over nieuw seizoen FERRY: de serie

Video: Elise Schaap verklapt details over nieuw seizoen FERRY: de serie

Donderdag 10 augustus 2023 om 21:03

Bij de zuidelijke drugsbaron denk je natuurlijk direct aan Frank Lammers, oftewel zijn alter ego Ferry Bouman. Vanaf november kunnen fans genieten van een achtdelige serie FERRY: de serie. Nog even geduld dus, maar RTL Boulevard beloont dat geduld alvast met een voorproefje van de eerste beelden.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Elise Schaap</em> verklapt details over nieuw seizoen <em>FERRY: de serie</em> Bij de zuidelijke drugsbaron denk je natuurlijk direct aan Frank Lammers, oftewel zijn alter ego Ferry Bouman. Vanaf november kunnen fans genieten van een achtdelige serie FERRY: de serie. Nog even geduld dus, maar RTL Boulevard beloont dat geduld alvast met een voorproefje van de eerste beelden. Tekst gaat verder onder de video. Elise SchaapNatuurlijk is Elise Schaap als Daniëlle het 'favoriete snoepke' van Ferry ook weer van de partij. "Het is zo spannend geworden en het zit zo goed in elkaar, ik kan helemaal mijn ei kwijt in die serie," aldus Elise Schaap. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. FERRY: de serie is vanaf 3 november te zien op Netflix. Bekijk hier alvast waar je FERRY: de serie kunt kijken.
TV :
Video: Elise Schaap verklapt details over nieuw seizoen FERRY: de serie

Elise Schaap
Natuurlijk is Elise Schaap als Daniëlle het 'favoriete snoepke' van Ferry ook weer van de partij. "Het is zo spannend geworden en het zit zo goed in elkaar, ik kan helemaal mijn ei kwijt in die serie," aldus Elise Schaap.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. FERRY: de serie is vanaf 3 november te zien op Netflix. Bekijk hier alvast waar je FERRY: de serie kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's