Jelka Op Eigen Houtje: Jelka ruziet met partner Henry om vervelend klusje (video)

Jelka Op Eigen Houtje: Jelka ruziet met partner Henry om vervelend klusje (video)

Maandag 14 augustus 2023 om 15:56

Jelka van Houten gaat op Net5 een nieuw televisieprogramma presenteren. Zij geeft daarin huizen een make-over. Voor de actrice was het een droom die uit komt om Jelka, Op Eigen Houtje te mogen presenteren. Of heeft ze toch spijt van deze klus?

Gezelligheid kent geen tijd
Op social media zien we beelden waarop Jelka een discussie heeft met haar partner Henry van Loon over een paar planken die naar boven getild moeten worden. De blonde actrice heeft totaal geen zin om de trap op en neer te gaan. Hoe wordt dit opgelost? Bekijk het fragment hieronder:

Jelka Op Eigen Houtje is vanaf 30 augustus te zien op Net5 en op streamingdienst Prime Video. Vanaf dan kun je de leukste fragmenten van Jelka Op Eigen Houtje terugkijken via Gids.tv.

Zie hieronder een Shownieuws-fragment met Jelka en Henry die B&B Vol Liefde-eigenaren imiteren:

<em>Jelka Op Eigen Houtje</em>: Jelka <em>ruziet</em> met partner Henry om <em>vervelend klusje</em> (video) Jelka van Houten gaat op Net5 een nieuw televisieprogramma presenteren. Zij geeft daarin huizen een make-over. Voor de actrice was het een droom die uit komt om Jelka, Op Eigen Houtje te mogen presenteren. Of heeft ze toch spijt van deze klus? Gezelligheid kent geen tijdOp social media zien we beelden waarop Jelka een discussie heeft met haar partner Henry van Loon over een paar planken die naar boven getild moeten worden. De blonde actrice heeft totaal geen zin om de trap op en neer te gaan. Hoe wordt dit opgelost? Bekijk het fragment hieronder: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door J.F van houten (@jelkavanhouten) Jelka Op Eigen Houtje is vanaf 30 augustus te zien op Net5 en op streamingdienst Prime Video. Vanaf dan kun je de leukste fragmenten van Jelka Op Eigen Houtje terugkijken via Gids.tv. Zie hieronder een Shownieuws-fragment met Jelka en Henry die B&B Vol Liefde-eigenaren imiteren: Bekijk ook Zien: Joy en Walter uit B&B Vol Liefde gaan dansen voor Schiphol maar waar & wanneer? Bekijk deze video » Tom in B&B Vol Liefde: 'Ik zit in Dynasty-huis met Dynasty-vrouw' Bekijk deze video »
TV :
Jelka Op Eigen Houtje: Jelka ruziet met partner Henry om vervelend klusje (video)

Actuele video's

Meer actuele video's