ZIEN: songfestival-zangeres Mia Nicolai wordt achtervolgd en schuilt in bosjes

ZIEN: songfestival-zangeres Mia Nicolai wordt achtervolgd en schuilt in bosjes

ZIEN: songfestival-zangeres <em>Mia Nicolai</em> wordt <em>achtervolgd</em> en schuilt in <em>bosjes</em> Mia Nicolai, die samen met Dion Cooper het nummer Burning Daylight zong op het songfestival in 2023, heeft doodsangsten uitgestaan. De zangeres zegt te zijn achtervolgd, waardoor zij lange tijd in de bosjes moest schuilen... Bekijk de beelden hierboven. JunkiesOp beelden op social media laat Mia de enge situatie zien. "Dit was ik om 5 uur 's ochtends, verstoppend voor twee junkies op fietsen die me duidelijk aan het achtervolgen waren naar de bus. Ze waren duidelijk geïnteresseerd in mijn laptop, telefoon, koptelefoon en wie weet wat nog meer. Ik ben nog nooit in mijn leven zo ongelooflijk bang geweest. Gelukkig zei mijn lichaam dat ik moest rennen en verstoppen", aldus Mia. "Ik heb een Uber gebeld en ik ben veilig. Maar wat was dit vreselijk", aldus de songfestivalster. Bekijk de Shownieuws-video met beelden van een bange Mia hierboven. Bekijk ook Vijf Jaar Na De Stint: Het Verhaal Van De Ouders zondag te zien op RTL 4 (trailer) Bekijk deze video » Hilarisch: Wendy van Dijk prankt zoon Sem op vakantie Bekijk deze video »
Show :
Maandag 14 augustus 2023 om 16:57

Mia Nicolai, die samen met Dion Cooper het nummer Burning Daylight zong op het songfestival in 2023, heeft doodsangsten uitgestaan. De zangeres zegt te zijn achtervolgd, waardoor zij lange tijd in de bosjes moest schuilen... Bekijk de beelden hierboven.

Junkies
Op beelden op social media laat Mia de enge situatie zien. "Dit was ik om 5 uur 's ochtends, verstoppend voor twee junkies op fietsen die me duidelijk aan het achtervolgen waren naar de bus. Ze waren duidelijk geïnteresseerd in mijn laptop, telefoon, koptelefoon en wie weet wat nog meer. Ik ben nog nooit in mijn leven zo ongelooflijk bang geweest. Gelukkig zei mijn lichaam dat ik moest rennen en verstoppen", aldus Mia. "Ik heb een Uber gebeld en ik ben veilig. Maar wat was dit vreselijk", aldus de songfestivalster.

Bekijk de Shownieuws-video met beelden van een bange Mia hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's