Hilarisch: Wendy van Dijk prankt zoon Sem op vakantie

Hilarisch: Wendy van Dijk prankt zoon Sem op vakantie

Maandag 14 augustus 2023 om 15:31

Wendy van Dijk viert deze zomer vakantie met haar zoon Sem van Dijk. Mama Wendy is wel in voor een grapje en laat haar stoere zoon graag schrikken. Bekijk de prank in de video hieronder:

"Een grote slang!"
Wendy weet dat haar zoon bang is voor slangen en haalt een grap met hem uit. "Blijft toch mijn lieve kleine man die bang was voor slangen. Klein ‘prank’ moment", schrijft de presentatrice bij de bovenstaande video. Hieronder zie je een Shownieuws-fragment met nog meer leuke beelden van moeder en zoon.

Hilarisch: <em>Wendy van Dijk</em> prankt zoon <em>Sem</em> op vakantie Wendy van Dijk viert deze zomer vakantie met haar zoon Sem van Dijk. Mama Wendy is wel in voor een grapje en laat haar stoere zoon graag schrikken. Bekijk de prank in de video hieronder: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) "Een grote slang!"Wendy weet dat haar zoon bang is voor slangen en haalt een grap met hem uit. "Blijft toch mijn lieve kleine man die bang was voor slangen. Klein ‘prank’ moment", schrijft de presentatrice bij de bovenstaande video. Hieronder zie je een Shownieuws-fragment met nog meer leuke beelden van moeder en zoon. Xander de Buisonjé & Sem van Dijk zingen Hou me vast bij Op1 Bekijk ook Wendy van Dijk over duet Xander en zoon Sem: "Een trotse moeder hier!" Bekijk deze video » Vanavond in Het Jachtseizoen: Wendy van Dijk en Najib Amhali kruipen door het oog van de naald Bekijk deze video »
TV :
Hilarisch: Wendy van Dijk prankt zoon Sem op vakantie

Xander de Buisonjé & Sem van Dijk zingen Hou me vast bij Op1

Actuele video's

Meer actuele video's